Wat zijn jullie prijzen?

Prijzen salade abonnementen

Wij hebben 2 type abonnementen: een abonnement met alleen vegetarische salades of een regular abonnement met een mix van vegetarische en vlees/kip/vis salades.

3 salades 4 salades 5 salades
Vegetarisch abonnement €20,99
(€6,99 p/salade)
€24,99
(€6,25 p/salade)
€29,99
(€5,99 p/salade)
Regular abonnement (+vlees/kip/vis) €22,99
(€7,66 p/salade)Incl. 1 Vlees/Kip/Vis salade
€27,99
(€6,99 p/salade)Incl. 2  Vlees/Kip/Vis salades
€32,99
(€6,60 p/salade)Incl. 2  Vlees/Kip/Vis salades

Wat is het verschil tussen jullie salades en die uit de supermarkt?

De missie van Het Lunchmoment is het bieden van de ervaring van een zelfgemaakte salade. Verse ingrediënten, veelal biologische producten en zonder onnodige toevoegingen en conserveermiddelen.

Wij wassen alle ingrediënten in azijnwater, zodat pesticiden losgeweekt worden. Daarnaast bouwen wij de ingrediënten op een speciale wijze op in een glazen pot, zodat alles vers blijft.

En heb je een abonnement, dan nemen wij de glazen potten bij de volgende bezorging graag weer mee terug. Op deze manier dragen wij samen een steentje bij aan de ‘zero waste movement’.

Waarom zijn jullie Het Lunchmoment gestart?

Wij vinden dat een snelle lunch niet ongezond hoeft te zijn. Als je ’s ochtends gehaast de deur uit gaat en je werkt op een industrieterrein zonder een supermarkt in de buurt, dan weten wij uit ervaring dat een gezonde lunch er vaak bij inschiet en veel moeite kost. Daarom is het idee ontstaan om verse salades te bezorgen.

Niet zomaar salades, nee. Verse, lekkere en kleurrijke maaltijden met peulvruchten, verse groente en zonder troep. Wij doen de salades gewoon in een glazen pot, zodat ze lekker vers blijven.

Je hebt in een handomdraai een gezonde lunch op tafel en kun je maximaal genieten van je lunchmoment. Alles wat je nodig hebt is een koelkast om je salades koel en vers te houden.

Wat is Het Lunchmoment?

Het Lunchmoment is een food delivery service en bezorgt verse salades en snackboxen op basis van een abonnement. Wij maken jouw lunchmomenten en eetmomenten op kantoor verser, gezonder en kleurrijker 🙂