Tuna Niçoise salade met krieltjes, olijven en sperziebonen

 

01 Salade Tuna Nicoise - Het Lunchmoment

Tuna Niçoise

Allergieën: Glutenvrij, Zuivelvrij
Categorie: Vlees/Kip/Vis
Houdbaarheid: 1 dag

Tonijnsalade met ei, groene olijven, sperzieboontjes, krieltjes en een vinaigrette van citroen en dille.

Print dit recept

Ingrediënten

  • 10-20 gram Veldsla
  • 1 Ei (gekookt)
  • 20 gram Groene olijven
  • 110 gram Tonijn
  • 50 gram Krieltjes (gekookt)
  • 30 gram Cherry tomaten
  • 60 gram Sperziebonen (geblancheerd)
  • 15 gram Augurken

Dressing

  • 30 ml Olijfolie
  • 10 ml Citroensap
  • 5 ml Mosterd
  • 5 ml Honing
  • handje Dille

Instructies


Allergenen

Salade: Ei, Vis, Mosterd, Sulfiet, Koriander, Peulvruchten
Dressing: Mosterd, Sulfiet