Salade met wilde rijst, groene asperges en granaatappelpitjes

 

Wild Rice Asparagus - 01

Wild Rice Asparagus

Allergieën: Glutenvrij, Zuivelvrij
Categorie: Vegan, Vegetarisch
Houdbaarheid: 3 dagen

Heerlijke lentesalade met biologische wilde rijst, groene asperges, gele paprika, mais kolven, rode biet, cherry tomaatjes, radijs, spinazie, basilicum, rodewijnvinaigrette en pittenmix.

Print dit recept

Ingrediënten

  • 7 gram Pittenmix
  • handje Basilicum
  • 10 gram Granaatappelpitjes
  • 10-20 gram Spinazie
  • 30 gram Groene asperges
  • 25 gram Radijs
  • 40 gram Rode biet (geraspt)
  • 100 gram Wilde rijst
  • 2 stuks Maiskolven
  • 20 gram Gele paprika
  • 20 gram Bospeen
  • 40 gram Cherry tomaatjes

Dressing

  • 30 ml Olijfolie extra vergine
  • 15 ml Rodewijnazijn
  • 5 ml Mosterd

Allergenen

Salade: Mais, Wortel
Dressing: Mosterd, Sulfiet
Noten: Zonnebloempitten, Pompoenpitten