Salade met volkorenquinoa, kaneel, courgette en sinaasappel/muntdressing

 

01 Salade Cinnamon Quinoa - Het Lunchmoment

Cinnamon Quinoa

Allergieën: Glutenvrij, Zuivelvrij
Categorie: Vegan, Vegetarisch
Houdbaarheid: 5 dagen

Salade van kaneel/volkorenquinoa met geroosterde paprika, gebakken courgette, bospeen, doperwten, blanke rozijnen, sinaasappel-muntdressing en gerookte amandelen.

Print dit recept

Ingrediënten

  • 10 gram Geroosterde amandelen
  • 25 gram Sla
  • 15 gram Blanke rozijnen
  • 30 gram Doperwten
  • 50 gram Bospeen
  • 135 gram Quinoa
  • 75 gram Courgette
  • 50 gram Rode paprika (geroosterd)

Sinaasappel/muntdressing

  • 30 ml Olijfolie extra vergine
  • 20 ml Sinaasappelsap (vers)
  • 3 gram Sinaasappelschil (geraspt)
  • 10 ml Witte wijn azijn
  • handje Muntblaadjes

Instructies


Allergenen

Salade: Doperwten, Wortel
Dressing: Sulfiet
Noten: Amandelen