Salade met Ras-el-Hanout volkorencouscous en gedroogde abrikozen

 

01 Salade Moroccan Couscous - Het Lunchmoment

Moroccan Couscous

Categorie: Vegetarisch
Houdbaarheid: 5 dagen

Salade van Ras-el-Hanout volkorencouscous, geroosterde paprika, bospeen, gedroogde abrikozen, feta, munt, koriander, honing-komijndressing en geroosterde amandelen.

Print dit recept

Ingrediënten

  • 13 gram Geroosterde amandelen
  • 40 gram Rucola
  • 3 gram Koriander
  • 3 gram Munt
  • 30 gram Feta
  • 30 gram Gedroogde abrikozen
  • 150 gram Volkorencouscous
  • 50 gram Wortel
  • 150 gram Rode paprika

Dressing

  • 30 ml Olijfolie extra vergine
  • 5 ml Citroensap
  • 5 ml Honing
  • 3 gram Komijnpoeder

Instructies


Allergenen

Salade: 
 
Dressing: -
Noten: