Salade met groene mungbonen, groene asperges en citroenvinaigrette

 

01 Green Spring Bean - Het Lunchmoment

Green Spring Bean

Allergieën: Glutenvrij
Categorie: Vegetarisch
Houdbaarheid: 5 dagen

Frisse groene salade met groene mungbonen, gestoomde groene asperges, courgette, sperziebonen, doperwten, feta en citroenvinaigrette.

Print dit recept

Ingrediënten

  • 10 gram Mesclun
  • 35 gram Groene asperges (gestoomd)
  • 30 gram Fetakaas
  • 100 gram Courgette (gestoomd) biologisch
  • 75 gram Groene mungbonen biologisch
  • 50 gram Sperziebonen (gestoomd) biologisch
  • 50 gram Doperwten (gestoomd) biologisch
  • 60 gram Komkommer biologisch

Dressing

  • 30 ml Olijfolie extra vergine
  • 20 ml Citroensap
  • Citroenschil biologisch
  • 3 gram Mosterd
  • 5 ml Honing

Instructies


Allergenen

Salade: Melkeiwit, Peulvruchten, Doperwten
Dressing: Mosterd, Sulfiet