Salade met geroosterde bloemkool, bleekselderij en geroosterde amandelen

 

Roasted Cauliflower

Allergieën: Glutenvrij, Zuivelvrij
Categorie: Vegan, Vegetarisch
Houdbaarheid: 2 dagen

Salade met geroosterde bloemkool, aspergebroccoli, avocado, bleekselderij, bospeen, spinazie, munt, citroenvinaigrette en geroosterde amandelen.

Print dit recept

Ingrediënten

  • handje Muntblaadjes
  • 20 gram Spinazie
  • 1/2 Avocado
  • 70 gram Bloemkool (geroosterd)
  • ca. 40 gram Bleekselderij (1 stengel)
  • 30 gram Aspergebroccoli
  • 40 gram Bospeen

Dressing

  • 30 ml Olijfolie extra vergine
  • 20 ml Citroensap
  • 2 ml Ahornsiroop
  • 3 ml Mosterd

Voor de geroosterde bloemkool

  • 90 gram Bloemkool
  • 15 ml Olijfolie

Instructies


Allergenen

Salade:


Dressing: 

Noten: