Salade met gerookte forel, volkorenquinoa en appel

 

Quinoa Trout Salade - 1

Quinoa Trout

Allergieën: Glutenvrij
Categorie: Vlees/Kip/Vis
Houdbaarheid: 1 dag

Salade met volkorenquinoa, gerookte forel, groene appel, avocado en yoghurt-bieslookdressing.

Print dit recept

Ingrediënten

  • 5 gram Peterselie
  • 10-20 gram Veldsla
  • 1/3 stuk Avocado
  • 50 gram Gerookte forel
  • 100 gram Quinoa (gekookt in groente bouillon)
  • 25 gram Radijs
  • 30 gram Groene appel
  • 30 gram Groene paprika

Yoghurt-bieslookdressing

  • 15 ml Olijfolie extra vergine
  • 15 ml Yoghurt
  • 15 ml Citroensap
  • 5 gram Bieslook

Instructies


Allergenen

Salade: Vis
Dressing: Melkeiwit