Salade met gerookte forel, groene asperges, ei en citroen-dilledressing

 

Mushroom Trout 01 - Het Lunchmoment

Mushroom Trout

Allergieën: Glutenvrij
Categorie: Vlees/Kip/Vis
Houdbaarheid: 1 dag

Forelsalade met groene asperges, gebakken kastanjechampignons, rode paprika, gekookte ei en een frisse citroen-dilledressing.

Print dit recept

Ingrediënten

  • 10-20 gram Veldsla
  • 1 st Ei (gekookt)
  • 20 gram Groene asperges
  • 50 gram Gerookte forel
  • 50 gram Kastanjechampignons (gebakken in 1 el olijfolie)
  • 30 gram Rode paprika
  • 40 gram Cherry tomaten
  • 10 gram Kappertjes
  • 25 gram Radijs

Dressing

  • 30 ml Olijfolie extra vergine
  • 10 ml Citroensap
  • 5 ml Honing
  • 3 gram Dille

Instructies


Allergenen

Salade: Ei, Vis
Dressing: -