Salade met gerookte forel, broccoli, rode biet en yoghurt/mieriksworteldressing

 

01 Green Trout - Het Lunchmoment

Green Trout

Allergieën: Glutenvrij
Categorie: Vlees/Kip/Vis
Houdbaarheid: 2 dagen

Forelsalade met spinazie, broccoli, doperwten, geraspte rode biet en yoghurt/mieriksworteldressing.

Print dit recept

Ingrediënten

  • 10-20 gram Spinazie
  • 25 gram Radijs
  • 50 gram Gerookte forel
  • 50 gram Broccoli
  • 40 gram Doperwten
  • 50 gram Komkommer
  • 50 gram Rode biet

Dressing

  • 15 ml Olijfolie extra vergine
  • 30 ml Yoghurt
  • 5 ml Mierikswortel
  • 5 ml Citroensap
  • 5 ml Honing

Instructies


Allergenen

Salade: Vis, Doperwten
Dressing: Melkeiwit, Sulfiet