Regenboogsalade met rode biet, avocado en sinaasappelvinaigrette

 

Rainbow Salad - 01

Summer Rainbow

Allergieën: Glutenvrij, Zuivelvrij
Categorie: Vegan, Vegetarisch
Houdbaarheid: 2 dagen

Frisse regenboogsalade met rode biet, rode kool, gele paprika, komkommer, bospeen, cherry tomaatjes, radijs, avocado, pittenmix en sinaasappelvinaigrette.

Print dit recept

Ingrediënten

  • 10 gram Pittenmix
  • 10-20 gram Sla
  • 1 stuk Avocado
  • 20 gram Rode kool
  • 25 gram Radijs
  • 30 gram Gele paprika
  • 50 gram Cherry tomaten
  • 50 gram Komkommer
  • 30 gram Bospeen
  • 40 gram Rode biet

Dressing

  • 30 ml Olijfolie extra vergine
  • 30 ml Verse sinaasappelsap
  • 15 ml Appelciderazijn

Instructies


Allergenen

Salade: -
Dressing: Sulfiet
Noten: Zonnebloempitten, Pompoenpitten