Pastasalade met groene pesto, tonijn en gedroogde tomaten

Pasta Tuna Pesto

Allergieën: Zuivelvrij
Categorie: Vlees/Kip/Vis
Houdbaarheid: 1 dag

Pastasalade met groene pesto, tonijn, zongedroogde tomaten, kappertjes, rucola, basilicum, citroendressing en geroosterde pijnboompitten.

Print dit recept

Ingrediënten

  • 5 gram Geroosterde pijnboompitten
  • handje Basilicumblaadjes
  • 10-20 gram Rucola
  • 75 gram Volkoren penne pasta
  • 50 gram Zongedroogde tomaten
  • 75 gram Tonijn
  • 50 gram Tomaten 50 gram
  • 10 gram Kappertjes 10 gram

Dressing

  • 30 ml Olijfolie extra vergine 30 ml
  • 15 ml Citroensap 15 ml

Voor de volkoren penne pasta

  • 70 gram Volkoren penne pasta 70 gram
  • 15 ml Groene pesto 15 ml

Allergenen

Salade: 

Dressing: -
Nootjes:
Pijnboompitten (kan sporen van noten bevatten)