Hoe het werkt

Heb jij ook weinig tijd op je werk om gezond te lunchen? Lees hoe makkelijk wij het voor je hebben gemaakt!


Jij kiest hoeveel salades je per week ontvangt

Ga je fulltime voor een gezonde lunch? Of parttime als een gezonde variatie op je boterhammen? Je kunt elke week je aantal aanpassen, afhankelijk van hoe je werkweek eruit ziet.

  fa-calendar-check-o  
  fa-balance-scale  

Jij ontvangt jouw green proteins in een pot

Eten volgens de schijf van 5 is nooit zo gemakkelijk geweest. Onze maaltijdsalades dragen bij aan een gebalanceerd dieet, met veel peulvruchten. De bijbehorende dressings en nootjes krijg je gewoon meegeleverd. Wij zijn fan van green proteins. 

Jij eet verse salades zonder E-nummers

Wij maken onze salades met verse ingredienten die we opstapelen in een glazen pot. Zware ingredienten gaan onderin, de lichte gaan bovenin. Zo blijft jouw salade extra vers. En hebben we geen E-nummers nodig :). Wel zo handig!

  fa-leaf  

  fa-truck  

Wij bezorgen bij je thuis of op het werk

Wij zijn net gestart en bezorgen daarom momenteel alleen in Rotterdam en omgeving. Woon je in Rotterdam en werk je elders, laat je salades dan gewoon thuis afleveren en neem ze mee naar je werk. 

Heb je over? Sharing is caring

Heb je wat salade over. Deel het met je collega's of neem het mee naar huis en maak er een bijgerecht van voor bij het avondeten.

  fa-heart-o  

  fa-recycle  

Duurzaamheid doen we samen

Onze salades zitten vers verpakt in een glazen pot. En deze hergebruiken we maar al te graag. Bij elke volgende bezorging kun je je potten bij de bezorger inleveren. Samen dragen wij ook een steentje bij aan de circulaire economie. 

Jij hebt een flexibel lidmaatschap

Waarmee je wekelijks via de website jouw abonnement en je bezorgadres kan wijzigen. Pauzeren of opzeggen is ook altijd mogelijk. Je beheert je lidmaatschap via je persoonlijke klantomgeving.

  fa-calendar  

  fa-phone-square  

Jij hebt nog vragen, wij het antwoord

Misschien staat je antwoord wel bij de Veelgestelde vragen? Kun je het antwoord niet vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder! 

Gezonde kriebels?

START NU